magazines sport en gezondheid
Written by Sportvoeding.net

Top 3 magazines over sport en gezondheid

Ben je op zoek naar leuke magazines over sport en gezondheid? Wij hebben de leukste magazines om te lezen voor je verzameld. Hieronder lees je onze top drie magazines rondom het thema sport en gezondheid. We hebben ze speciaal voor jou uitgezocht!

Women’s/Men’s Health

Dit zijn mega populaire magazines die over heel de wereld worden verkocht. Er is een vrouwenversie: Women’s Health en er is een mannenversie: Men’s Health. Mannen en vrouwen van over de hele wereld lezen deze tijdschriften om meer te leren over sport en gezondheid.

Runner’s

Runner’s is ook een heel populair magazine dat met veel plezier wordt gelezen. Het tijdschrift richt zich vooral op hardlopen, maar daarnaast praat het ook over andere onderwerpen die gerelateerd zijn aan sport en gezondheid.

Bicycling

Nog zo’n populair tijdschrift! Ditmaal vooral gericht op fietsen. Lees hier alles over fietsen en mountainbiken en krijg alle ins en outs mee van deze prachtige sport. Het is ook een populair tijdschrift onder wielrenners.

Wat voor soort tijdschrift zoek jij?

Als je op zoek gaat naar een leuk tijdschrift over sport en gezondheid dan is het dus belangrijk om te bedenken waar je precies over wilt lezen. Wil je in zijn algemeenheid over gezondheid lezen of ben je op zoek naar een specifieke sport? Sommige tijdschriften praten over van alles en nog wat, terwijl andere tijdschriften specifieker zijn.

Weet je het nog niet zeker?

Als je nog niet zeker weet welk tijdschrift het best bij jou past, dan kun je er ook voor kiezen om eens een proefabonnement te nemen. Op die manier kun je goed uittesten of dit tijdschrift iets voor jou is. Neem eens een kijkje op Proefabonnementkrant.com om te kijken of je een proefabonnement kan nemen op jouw voorkeuren tijdschrift.