Maaltijdbox

Sinds de laatste jaren zijn maaltijdboxen, ook wel foodbox genoemd, zeer populair. Een maaltijdbox is een doos met daarin verse etenswaren gratis bij je thuis bezorgd. De doos mag je zelf laten vullen via de website van de leverancier en die bezorgd de doos gratis op het doorgegeven adres. Ben je aan het werk? Geen probleem, je kan de maaltijdbox laten bezorgen op je werkplek, zodat je avonds meteen aan de slag kan met koken. Je hoeft niet dagelijks na te denken over wat je zal gaan eten en een bezoekje aan de supermarkt, na het werken, kan worden overgeslagen. Erg handig toch?!

Hoe werkt een maaltijdbox?

Je gaat naar de website van de leverancier.
Op de website heb je zelf de keuze welke ingrediënten je wilt toevoegen of de leverancier laat je kiezen uit verschillende gerechten om keuzestress te verminderen.
Deze gerechten worden in de box gestopt en bij je thuis of op het werk bezorgd (gratis).
Ben je alleen, met zijn tweetjes of heb je een gezin? Je kan aangeven hoeveel mensen van jouw maaltijd mogen genieten. Geen chefkok of een keukenprins(es)? Geen probleem, want je hoeft alleen het recept, die er bij geleverd wordt, te volgen.
Geef vervolgens aan hoeveel maaltijden je in de week wilt laten bezorgen.

Deze etenswaren worden wekelijks in een doos aan huis geleverd door de producent van de foodbox. Zo ben je dagelijks verzekerd van een gezonde maaltijd! De gezondste maaltijdbox bevat voeding met etenswaren met gezonde voedingsstoffen die ook nog eens lekker zijn!

Waarom een maaltijdbox?

De maaltijdboxen zijn in het leven geroepen om mensen uit hun sleur van fastfood en ongezond eten te trekken. Obesitas is een zeer bekende welvaartsziekte die nu hevig wordt ondervonden door snel en ongezond voedsel. Zonde, want gezond eten kan juist heeeeeel lekker zijn! Veel mensen weten niet hoe ze gezond moeten koken, wat ze moeten koken en/of zijn inspiratieloos op het moment er eten gemaakt moet worden. Hierdoor komen de makkelijke en snelle hapjes (vaak niet gezond) op tafel. Door de drukte en stress die het werk met zich mee kan brengen is een hapklare gezonde maaltijdbox een welkome dienst. Met een gezonde maaltijd op zak, ga je tijdens het sporten betere prestaties laten zien, over de hele dag fitter voelen en beter in je vel zitten!

Foodbox voor sporters

Ben je een sporter? Dan is gezonde en goede voeding erg belangrijk voor je om optimaal te kunnen presteren. De box bevat veel gezonde maaltijden die vitamines, mineralen en eiwitten bevatten. Als sporter is het naast een gezonde maaltijd ook van belang een gevarieerd dieet te hebben en niet elke dag hetzelfde stukje droge kip naar achteren werken. Dankzij de food box ben jij als sporter al heel goed op weg met je voeding, waardoor de prestaties/resultaten vanzelf gaan komen! Twijfel je over bepaalde ingrediënten in een maaltijdbox? Laat het ons weten en wij geven je graag advies!