Ben jij op zoek naar een persoonlijk voedingsadvies op maat van professionele voedingsadviseurs? Dan ben je bij Sportvoeding.net aan het juiste adres. Wij van Sportvoeding.net hebben namelijk jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van sporten in combinatie met het juiste voedingspatroon, en wij voorzien jou graag van persoonlijk voedingsadvies op maat. Wij beschikken over specialistische kennis en ervaring op het gebied van voeding en voedingsadvies in combinatie met sporten. Daarnaast proberen onze voedingsadviseurs ten alle tijde op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van voedingsadvies. Omdat wij jullie graag de best mogelijke begeleiding willen kunnen bieden onderhouden wij nauwe contacten met huisartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, psychologen, orthomoleculaire specialisten en andere zorgprofessionals zodat het best mogelijke voedingsadvies gegarandeerd kan worden. Wij bieden begeleiding op het gebied van afvallen, spiermassa aankomen of simpelweg de begeleiding voor een gezondere levensstijl. Wij van Sportvoeding.net kunnen jou van een ding verzekeren en dat is dat je verzekerd bent van persoonlijk advies op maat, ieder mens is namelijk anders en daardoor reageert ieder lichaam ook anders.

Sportvoeding & Voedingsadvies op maat!

Onze visie hierbij is dat wij proberen te werken vanuit de klant, wij baseren ons voedingsadvies op de informatie die wij van jou krijgen en daarom vinden wij het belangrijk om eerst de persoon achter de klant te leren kennen voordat wij hem/haar van advies voorzien. Wij vinden het hierbij belangrijk om een juiste combinatie te vinden tussen een gezond voedingspatroon en jouw voorkeuren wat betreft voeding. Hierbij is het vinden van de juiste balans tussen voedingstoffen van groot belang voor een goede gezondheid in onze ogen. Daarom maken wij hierbij een onderscheid tussen vijf soorten voedingsstoffen; Eiwitten, Koolhydraten, Vetten & Vitaminen en Mineralen. Het is hierbij voor ieder persoon verschillend wat de juiste balans voor zijn of haar lichaam is. Dit is onder andere afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken, leeftijd en levensstijl. Bij Sportvoeding.net bieden wij jou de juiste hulp met het vinden van het juiste voedingspatroon en de daarbij behorende voedingsstoffen.  Zo bieden wij van Sportvoeding voedingsadvies op maat op het gebied van:

 • Afvallen
 • Aankomen
 • Gezondere levensstijl
 • Verbetering sportprestaties
 • Klachten verminderen/oplossen

Voordelen Voedingsadvies op maat!

Ieder persoon is uniek, vandaar dat ieder lichaam ook een ander soort begeleiding nodig heeft. Wat bij de ene persoon goed werkt hoeft bij een ander persoon niet tot dezelfde resultaten te leiden bij het volgen van hetzelfde patroon. Wat jou kan helpen is afhankelijk van verschillende factoren, zo moet er rekening worden gehouden met je gewicht, lengte, lichaamsbouw, fysieke inspanning, doelstelling en eventuele beperkingen of allergieën, Etc. Wij proberen met deze factoren rekening te houden aan de hand van ons intakeformulier (waar jij deze factoren kunt aangeven), zodat er een voedingsschema op maat gemaakt kan worden voor jou. Meer over dit intakeformulier kun je lezen op de pagina van de aanvraag voor een voedingsschema.  Wij kunnen jou door onze jarenlange ervaring op het gebied van voeding en sport als geen ander helpen. En vanuit deze achtergrond zijn wij ervan overtuigd dat een uitgebalanceerd voedingsschema (en trainingsschema) het verschil kan betekenen in het bereiken van je doelstelling. Een goed trainingsschema kan dit voor jou betekenen:

 • Een gezonder lichaam
 • Een hogere en betere weerstand
 • Een hoger energielevel
 • Verbeterde cognitieve functiecapaciteit
 • Betere sportprestaties

Waarin verschillen wij van anderen?

Wat ons onderscheidt van vele andere vergelijkbare aanbieders, is dat wij jou echt willen begeleiden/ coachen richting een verbeterende lifestyle. Onze belofte aan jou is dat het voedingsschema wordt opgesteld door experts en ervaringsdeskundigen op het gebied van (orthomoleculaire) voeding en sporten. Door vanuit onze achtergrond te werken en ons goed in te lezen in jouw voorkeuren en situatie, zijn wij in staat om een kwalitatief goed en gepersonaliseerd voedingsschema aan te bieden die jou helpt bij het bereiken van jouw doelstellingen. Dit betekend in de praktijk:

 • Een mondelinge toelichting via telefoon, chat, mail en WhatsApp
 • Een gevarieerd voedingsschema, met veel mogelijkheden
 • Het voedingspatroon wordt niet opgesteld als een dieet, maar wij willen jou een gezondere levensstijl aanleren
 • Wij willen een zelfbewustzijn aanleren waarbij jijzelf gaat nadenken over gezonde voeding (en voedingspatroon)
 • De mogelijkheid tot tussentijdse evaluatie en bijsturing

Neem contact met ons op!

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie naar professioneel voedingsadvies op maat, dan kun je ten alle tijde bij ons aankloppen voor voedingsadvies op maat. Zo is er tijdens kantooruren altijd iemand beschikbaar die jou te woord kan staan. Heeft u vragen over de begeleiding van Sportvoeding.net of ben je simpelweg nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!